رزرو وقت مشاوره

مدارک مورد نیاز سفارت برزیل

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
111
مدارک مورد نیاز سفارت برزیل

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی.
مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام‌رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

مدارک مورد نیاز سفارت فنلاند

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
136
مدارک مورد نیاز سفارت فنلاند

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.) ( عکس رتوش شده مورد قبول نمی‌باشد. )

مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
118
مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس ۴.۵ *۳.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
104
مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت کوبا

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
106
مدارک مورد نیاز سفارت کوبا

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف)مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.
 2) 4 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت مکزیک

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
121
مدارک مورد نیاز سفارت مکزیک

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی.
مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود.
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می‌باشد.
داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
2) 3 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت کرواسی

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
114
مدارک مورد نیاز سفارت کرواسی

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس ۴.۵ *۳.۵ رنگی تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
111
مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.
2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)