رزرو وقت مشاوره

کمروز شهری در استان آلبرتا کشور کانادا

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان کانادا
پورمحمد
0
17
کمروز شهری در استان آلبرتا کشور کانادا

کمروز شهری در ایالت آلبرتا واقع در کشور کانادا است دانشگاه آلبرتا یکی از پنج دانشگاه برتر کانادا است. دانشجویان اوتاانانا در بیش از 400،000 دلار در بورس تحصیلی و جوایز ویژه آفتابینا دسترسی دارند.

کلگری شهری در استان آلبرتا کشور کانادا

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان کانادا
پورمحمد
0
27
کلگری شهری در استان آلبرتا کشور کانادا

کَلگِری شهری در جنوب استان آلبرتای کانادا است که در منطقه کوهپایه و دشت‌های غربی کانادا در ۸۰ کیلومتری شرق رشته کوههای راکی کانادا جای گرفته‌است. این شهر یکی از مهم‌ترین قطب‌های اقتصادی این کشور به‌شمار می‌آید.

بروکس شهری در استان آلبرتا کشور کانادا

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان کانادا
پورمحمد
0
33
بروکس شهری در استان آلبرتا کشور کانادا

بروکس شهری در ایالت آلبرتا واقع در کشور کانادا است که مساحت آن ۱۷٫۷ کیلومتر مربع است و جمعیت آن در سرشماری سال ۲۰۰۶ میلادی، ۱۲٬۴۹۸ نفر بوده‌است. تراکم جمعیتی بروکس، ۷۰۶ نفر در هر کیلومتر مربع است.

ایردری شهری در استان آلبرتا کشور کانادا

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان کانادا
پورمحمد
0
31
ایردری شهری در استان آلبرتا کشور کانادا

ایردری به انگلیسی شهری در ایالت آلبرتا واقع در کشور کانادا است که مساحت آن ۳۳٫۱ کیلومتر مربع است و جمعیت آن در سرشماری سال ۲۰۱۱ میلادی، ۴۲٬۵۶۴ نفر بوده‌است. تراکم جمعیتی ایردری، ۱٬۲۸۶٫۰ نفر در هر کیلومتر مربع است.

تعطیلات عید کانادا

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان کانادا
پورمحمد
0
68
تعطیلات عید کانادا

یکی از مهمترین نشانه های رسیدن روز سال نو خاموش کردن شومینه ها در نیمه شب 31 دسامبر است.در شهرهای بزرگ چون تورنتو نمایشهای دیدنی شومینه ها بطور همگانی همراه با موسیقی برگزار میشود.

تحصیل در کانادا

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
91
تحصیل در کانادا

کانادا به‌عنوان شبکه‌ای وسیع از کالج‌ها و دانشگاه‌ها، برخی از بهترین زمینه‌های تحصیلی در مقاطع دانشگاهی را در سراسر جهان ارائه می‌دهد. در سراسر این کشور، دانشگاه‌های رسمی بین‌المللی زیادی در نواحی شهری و روستایی قرار دارد. به‌طور کلی مدارک تحصیلی اعطاء شده از سوی دانشگاه‌های کانادا در دانشگاه‌های سراسر جهان به‌صورت معادل به رسمیت شناخته شده و موردپذیرش قرار می‌گیرند. هر سال تحصیلی در مقطع دانشگاه در کانادا معمولاً از سپتامبر آغاز شده و تا آوریل یا مِی ادامه می‌یابد و از دو نیمسال یا ترم تشکیل می‌شود. بسیاری از مؤسسات دانشگاهی امکان اخذ دروس در ماه‌های تابستان را به‌عنوان نیم سال سوم برای دانشجویان فراهم می‌نمایند. به‌طور کلی دانشجویان می‌توانند یک دوره‌ی درسی را در دانشگاه در ماه سپتامبر (بیشتر اوقات) یا ژانویه آغاز کنند. کلاس‌های کالج ممکن است در تمام طول سال برگزار شوند و دانشجویان باید بتوانند که در هر زمانی از سال آمادگی درس خواندن داشته باشند.

دلایل ریجکت شدن ویزای شنگن

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
1
3.2k
دلایل ریجکت شدن ویزای شنگن

tTهر پرونده‌ای که به سفارت کشورهای عضو پیمان شینگن همانند سفارت آلمان، اسپانیا، اتریش و… ارسال می‌شود. توسط آفیسر یا کارگزارهای سفارت به دقت مورد بررسی قرار می‌گیرد ، اگر با وجود دریافت وقت سفارت و ارائه مدارک لازم در مراحل دریافت ویزای شینگن ریجکت شده‌اید، توجه داشته باشید که این پایان راه نیست و نباید به سرعت نا امید شوید! زیرا روش‌هایی وجود دارد که می‌توانید مجدداً مدارک را ارائه کنید و مشکل ریجکت شدن ویزای شینگن را برطرف نمایید.

مدارک سفارت های سنگاپور و تایلند

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
46
مدارک سفارت های سنگاپور و تایلند

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 4 قطعه عکس 4*6 یا 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)
3) اصل یا کپی واضح از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

مدارک مورد نیاز سفارت مراکش

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
47
مدارک مورد نیاز سفارت مراکش

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت آفریقای جنوبی

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
45
مدارک مورد نیاز سفارت آفریقای جنوبی

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه
1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی.
مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

مدارک مورد نیاز سفارت چین

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
49
مدارک مورد نیاز سفارت چین

1) اصل  گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه­‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن سه صفحه سفید
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.       
2) 4 قطعه عکس 4 *6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد. (ارائه عکس گذرنامه و یا عکس مشابه آن الزامی می‌باشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت برزیل

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
43
مدارک مورد نیاز سفارت برزیل

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی.
مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام‌رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

مدارک مورد نیاز سفارت فنلاند

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
50
مدارک مورد نیاز سفارت فنلاند

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.) ( عکس رتوش شده مورد قبول نمی‌باشد. )

مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
48
مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس ۴.۵ *۳.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
50
مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)