رزرو وقت مشاوره

مدرک اخذ پذیرش دانشگاه در کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
64
مدرک اخذ پذیرش دانشگاه در کانادا

معمولا تمامی دانشگاه های کانادا در دو فصل پاییز و بهار اقدام به پذیرش دانشجو می کنند. پس اگر قصد دارید تا پاییز سال دیگر پشت نیمکت های دانشگاه های کانادا بنشینید باید تا قبل از پایان یافتن سال جاری مدارک خود را تکمیل نموده باشید. در برخی موارد دانشجویان در زمان تکمیل مدارک در حال تحصیل می باشند و هنوز فارغ التحصیل نشده اند اما مشکلی وجود ندارد دانشگاه به شما این اجازه را می دهد که در زمان شروع تحصیل یا حتی بعد از آن مدرک پایان دوره ی تحصیلی خود را به دانشگاه ارائه دهید. پس در زمان ارسال مدارک و اخذ پذیزش لازم نیست تا حتما فارغ التحصیل شده باشید.

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
58
مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کانادا

اینکه بتوانید در کانادا امکان کار کردن در زمان تحصیل داشته باشید به عوامل فراوانی بستگی دارد.
دانستن زبان انگلیسی در این امر نقش بسزایی دارد. در کل این کشور بستر مناسبی برای اینکه شما بتوانید در آن کار پیدا کنید دارد.
اگر شما دانشجویی فعال و کوشا باشید حتماً کار پیدا خواهید کرد. باید بگوییم ممکن است نتوانید به‌راحتی کار تخصصی مربوط به رشته خود را انجام دهید. بیشتر کارهایی که دانشجویان می‌توانند انجام دهند خدماتی هستند مثل کار کردن در رستوران.
یکی از کارهایی که استادان در دانشگاه‌ها انجام می‌دهند این است که هزینه‌ای که از سازمان‌ها و شرکت‌ها بابت توسعه و پژوهش دریافت می‌کنند، در ازای پروژه‌های تحقیقاتی دانشجویان به آنها می‌دهند.
درس خواندن در دوره‌های زبان در کشور کانادا برای افرادی که به دریافت ویزای دانشجویی نیاز دارند امکان‌پذیر نیست. معنای آن این است که امکان گرفتن ویزا برای دانشجویان در دوره‌های زبان موجود نیست.

شرایط ویزای کار در کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
69
شرایط ویزای کار در کانادا

در حالی که مشغول تحصیل کانادا هستید می توانید در این کشور مشغول به کار شوید.
اما در بعضی موارد شما نیاز به مجوز کار دانشجویی دارید. از 1 ژوئن 2014  شما می توانید در خود دانشگاه بدون نیاز به مجوز کار مشغول به کار شوید . حداکثر تا 20 ساعت در هفته می توانید به طور منظم در دوره ی تحصیل تان کار کنید. شما می توانید به طور تمام وقت در تعطیلاتی مثل : تعطیلات زمستانی و تابستانی و تعطیلات بهار مشغول به کار شوید.
برای بعضی از برنامه های آموزشی و علمی، کارآموزی و کسب مهارت و تجربه ی کاری بخشی از برنامه های تحصیلی است. دانشجویان خارجی که مایل به شرکت در دوره های کارآموزی می باشند باید درخواست  مجوز کار  بدهند.
اقامت و کار در کانادا پس از فارغ التحصیل شدن
برای کار در کانادا پس از فارغ التحصیل شدن ، باید برنامه اجازه کار پس از فارغ التحصیل شدن (PGWPP) را درخواست بدهید.
اگر شما بعد از فارغ التحصیل شدن در کانادا بمانید و اقامت دائم دریافت نمائید، یک سری برنامه ها و راه های مختلف وجود دارد که هر کدام مقررات و الزامات خود را دارد.
در صورتی که متقاضی دریافت ویزای کار و مهاجرت به کانادا از طریق کار هستید می توانید با مشاوران آژانس بال طلایی تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.        

ویزای دانشجویی کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
70
ویزای دانشجویی کانادا

نامه ی اصلی پذیرش از سوی دانشگاه
گذرنامه معتبر
دو قطعه عکس پشت نویسی شده که اخیرأ گرفته شده باشد (در سایز تصویر پاسپورت)
اثبات حمایت مالی در طول تحصیل شما که لازم است نشان دهید امکان پرداخت هزینه های زیر را دارید :
شهریه تحصیلی بیش از  833 دلار کانادا در ماه (برای همه استان ها به جز کبک) یا شهریه تحصیل بیش از 917 دلار کانادا (کبک)
زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا

چگونه برای سفارت هتل رزرو کنیم

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
75
چگونه برای سفارت هتل رزرو کنیم

واچر در واقع سند مالکیت زمانی و علامت قطعی شدن خرید بلیط مشتری است. مشتری با استفاده از مشخصات و شماره واچر بلیط صادر شده می‌تواند به بلیط خریداری شده خود در تمامی سامانه‌های فروش بلیط دسترسی داشته باشد و از خرید بلیط خود اطمینان حاصل کند. مراحل مشاهده واچر برای خرید بلیط و رزرو هتل را اینگونه می‌توان توضیح داد: بعد از انتخاب بلیط هواپیما و خریداری آن، پیامی به ایمیل شما فرستاده می‌شود که این پیام حاوی شماره واچر بلیط یا همان شماره رزرو بلیط خریداری شده شماست.

مدارک مورد نیاز سفارت یونان

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
78
مدارک مورد نیاز سفارت یونان

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
ج) نداشتن مهر ورود و خروج(مسافرت) قبرس ترک در گذرنامه فعلی
2) 6 قطعه عکس ۴.۵*۳.۵ رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت کره جنوبی

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
167
مدارک مورد نیاز سفارت کره جنوبی

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
67
مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس ۴.۵*۴.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت مجارستان

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
68
مدارک مورد نیاز سفارت مجارستان

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 3/5 *4/5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت کانادا

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
180
مدارک مورد نیاز سفارت کانادا

1) اصل  گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل یکسال  از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 2  قطعه عکس 4 *6 رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً  از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
71
مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه
1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس ۴.۵ *۳.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مشاوره اخذ تضمینی ویزای آلمان ، مدارک مورد نیاز ویزای آلمان

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
148
مشاوره اخذ تضمینی ویزای آلمان ، مدارک مورد نیاز ویزای آلمان

آیا می دانید آلمان از دسته کشورهای بسیار زیبا و دیدنی محسوب می شود که هر ساله تعداد زیادی از مسافران را به سمت خود می کشاند؟ شما برای گشت و گذار در این کشور نیاز به اخذ ویزای آلمان دارید و قطعاً برای اخذ ویزا باید یک سری مدارک و شرایط به طور دقیق فراهم شود. در این مقاله در ابتدای امر مکان های دیدنی آلمان را مورد بررسی قرار می دهیم و سپس مراحل اخذ ویزای آلمان را به زبانی ساده توضیح می دهیم.

ویزای تضمینی کانادا ، مدارک و مشاوره ویزای کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
2.6k
ویزای تضمینی کانادا ، مدارک و مشاوره ویزای کانادا

اگر قبلاً برای ویزای کانادا اقدام کرده باشید قطعاً می دانید که راه دشواری در پیش دارید. در نظر داشته باشید که برای اخذ ویزای کانادا باید مدارک کاملی داشته باشید و تمامی اطلاعات به روز در این زمینه را مورد بررسی قرار دهید. در این مقاله سعی می شود به طور دقیق در زمینه مراحل ویزای کانادا و همینطور مدارک مورد نیاز و شرایط آن بررسی های لازم مبذول شود.

ویزای شنگن

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
223
ویزای شنگن

توافق‌نامه شنگن
توافق‌نامهٔ شنگن (به انگلیسی: Schengen Agreement) توافق‌نامه‌ای است که به برداشته شدن مرز بین ۶ کشور اروپایی انجامید و امکان مسافرت بدون روادید بین این کشورها را فراهم کرد. این توافق‌نامه در سال ۱۹۸۵ بین پنج کشور اروپای غربی به امضا رسید و کشورهای دیگر به تدریج به این توافق‌نامه ملحق شدند. در حال حاضر ۲۶ کشور اروپایی از قوانین این توافق‌نامه پیروی می‌کنند.