رزرو وقت مشاوره

مدارک مورد نیاز سفارت یونان

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
51
مدارک مورد نیاز سفارت یونان

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
ج) نداشتن مهر ورود و خروج(مسافرت) قبرس ترک در گذرنامه فعلی
2) 6 قطعه عکس ۴.۵*۳.۵ رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت کره جنوبی

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
126
مدارک مورد نیاز سفارت کره جنوبی

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
36
مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس ۴.۵*۴.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت مجارستان

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
35
مدارک مورد نیاز سفارت مجارستان

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 3/5 *4/5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت کانادا

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
146
مدارک مورد نیاز سفارت کانادا

1) اصل  گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل یکسال  از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 2  قطعه عکس 4 *6 رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً  از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
38
مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه
1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس ۴.۵ *۳.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)