رزرو وقت مشاوره

رفع ریجکتی ویزای کانادا تضمینی

دسته بندی:  ویزا
RH
0
533
رفع ریجکتی ویزای کانادا تضمینی

در اکثر موارد، مخصوصا برای ما ایرانیان یکی از اصلی ترین دلایل رد شدن ویزا، می توانیم به نداشتن دلیل محکم و قانونی برای برگشت خود از کشور مورد نظر اشاره کنیم و این امر گرفتن ویزا را برای ما غیر ممکن می سازد ،اگر نتوانیم دقیقا با شواهد و مدارکی محکم ثابت کنیم که برنامه ی کوتاه یا بلند مدت ما ،برای ما و کشور مورد نظر سود خواهد داشت مطمئنا ویزای ما رد خواهد شد.

تحصیل در کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
59
تحصیل در کانادا

تحصیل در کانادا تا مقطع دیپلم به صورت اجباری می باشد که دانش آموزان بعداز گذراندن این 12 سال تحصیلی موفق به اخذ مدرک دیپلم می شوند و می توانند وارد دانشگاه شوند بنابراین فرد برای ادامه تحصیل می بایست شرایط اخذ پذیرش در این دانشگاه ها را داشته باشد. در کالج ها رشته های کاربردی و فنی و حرفه ای تدریس میشود و زبان تحصیل آنان انگلیسی نیز می باشد در واقع تحصیل در کانادا در این مقطع به زبان انگلیسی میباشد و در پایان به دانشجویان مدرک فارغ التحصیلی کالج داده میشود. دراین دانشگاه ها مقاطع کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکترا گذرانده میشود و مدرک علمی دانشگاه به دانشجویان اعطا می شود.

مدرک زبان برای تحصیل در کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
46
 مدرک زبان برای تحصیل در کانادا

ارائه کلیه مدارک تحصیلی از جمله مدرک لیسانس وریز نمرات و اگر مقطع فوق لیسانس را در ایران گذرانده اید و یا در حال خواندن ان هستید هر مدرکی که در خصوص آن هست از جمله ریز نمرات و یا ارائه ی مدرک آن ضروری است . در این مرحله نیز باید تمام مدارک خود را به زبان انگلیسی و یا فرانسوی ترجمه کنید .
و اما مدرک زبان که اکثرا نمره ی حداقلی کسب شده در آزمون آیلتس است و بعضا برخی دانشگاهها مدرک و نتیجه ی آزمون را از خود مرکز دریافت می کنند که در این زمینه باید بسته به شرایط خاص دانشگاه مورد نظر ، تحقیقاتی صورت گیرد.

همه چیز درباره کانادا و مهاجرت به کشور کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
43
همه چیز درباره کانادا و مهاجرت به کشور کانادا

کانادا شمالی ترین کشور قاره ی آمریکا و دومین کشور بزرگ جهان است که از شمال به اقیانوس منجمد شمالی، از شرق به اقیانوس اطلس، از غرب به اقیانوس آرام و از جنوب به کشور آمریکا منتهی می شود. مساحت کلی کشور کانادا ۹٫۹۸۴٫۶۴۰ کیلو متر مربع می باشد. از نگاهی دیگر کشور کانادا ۶ برابر ایران و ۴۰ برابر کشور انگلیس است.

دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
137
دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا

در واقع ریجکت یا همان مردود شدن ویزا به دلایل مختلف می تواند رخ دهد. در این مطلب قصد داریم دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا را بررسی کنیم و توضیح دهیم رعایت چه نکاتی می تواند شانس شما را برای دریافت ویزای کانادا افزایش دهد. بنابراین فرقی نمی کند که از قبل درخواست داده باشید و یا اینکه هم اکنون قصد ارائه درخواست ویزا دارید، مطالعه این مطلب می تواند از تکرار اشتباهات جلوگیری کند و شانس شما را برای دریافت ویزا افزایش دهد.

تورم در کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
46
تورم در کانادا

اوایل تابستان امسال ، بانک مرکزی کانادا پیش بینی کرده بود که تورم تا 2.5 درصد افزایش یابد اما به علت عواملی هرچند مقطعی مانند افزایش قیمت بنزین، تورم سالانه کشور افزایش یافت.
افزایش 25درصدی بهای سوخت در کانادا باعث شده است تا تورم این کشور به سطح بی سابقه ای از سال 2011برسد.

کار در کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
55
 کار در کانادا

مشکلات کاریابی در کانادا

دولت کانادا مانند هر کشور دیگری برای شما کار پیدا نمی کند ولی برنامه هایی دارد که در کاریابی به شما کمک کند. هر کسی به شما درمورد پیدا کردن کار پیشنهاد دریافت پول داد، قبول نکنید زیرا کاری بی فایده است.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
50
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

شما می توانید هنگام سرمایه گذاری در کانادا ، آن را بین ایالات مشارکتی تقسیم کنید. این ایالات از این پروژه ها برای توسعه اقتصاد خود و ایجاد اشتغال برای 5 سال استفاده خواهند کرد. پس از انجام مراحل سرمایه گذاری حدود 24 تا 36 ماه زمان می برد اقامت دائمی کانادا را دریافت نمایید تا به شما و همسر و تمام فرزندان زیر 19 سال شما اجازه ورود به کانادا را دهند. نکته مهم در خصوص این است که در زمان تشکیل پرونده سن فرزندان قفل می شود یعنی در زمان صدور ویزا حتی اگر سن آنها از 19 سال بیشتر باشد همچنان برای دریافت ویزای کانادا واجد شرایط خواهند بود. سرمایه گذاری شما در کانادا تضمین شده است زیرا پس از 5 سال این مبلغ به طور کامل از طریق دولت بازگردانده خواهد شد.

دانشگاه برتر کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
47
دانشگاه برتر کانادا

دانشگاه دالهاوزی Dalhousie University
دانشگاه لاوال Laval University
دانشگاه اچ ای سی مونترال (Montréal School of Higher Commercial Studies (HEC Montréal
دانشگاه مک گیل McGill University
دانشگاه مک مستر McMaster University
دانشگاه کوئینز Queen’s University

مقاطع تحصیلی در کشور کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
61
مقاطع تحصیلی در کشور کانادا

دوره کالج در کانادا

دوره های کالج دوره هایی هستند که بیشتر روی مهارت های کاربردی و مربوط به بازار کار تمرکز دارند. این دوره ها در کشور کانادا بسیار پر استقبال بوده و شمار زیادی از دانشجویان کانادایی و بین المللی در این دوره ها تحصیل میکنند. شرایط ورود به دوره های کالج در کانادا، نسبت به دانشگاه ها ساده تر بوده ولی دریافت ویزای دانشجویی از طریق ثبت نام در کالج کانادایی کمی پر ریسک بوده و باید تمامی حوانب را سنجیده و سپس عمل کنید. ویزا موندیال نماینده تمامی کالج های کانادا بوده و در خصوص اخذ ویزای تحصیلی از طریق کالج های کانادا کاملا تخصصی عمل میکند. انتخاب نوع دوره و نوع کالج در اخذ اقامت دائم پس از تحصیل در کانادا بسیار حائز اهیمت میباشد.

سازمان های کانادایی برای ویزای استارت آپ

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
53
سازمان های کانادایی برای ویزای استارت آپ

برنامه ویزای استارت آپ کانادا(Start-Up Visa program) کشور کانادا، قابلیت و پتانسیل های راه اندازی شرکت های تازه بنیان را دارد و به همین خاطر به دنبال جذب نیروهای کارآفرین در کشورش است. کارآفرینان می توانند با تولید طرح های خلاق و نوآورانه در سطح دنیا ایجاد رقابت کنند و به واسطه راه اندازی طرح های نو، شغل های جدید ایجاد کنند. اگر کارآفرینان بتوانند حمایت سازمان های کانادایی را به کسب و کار خود جلب کنند، می توانند از طریق برنامه ویزای استارت آپ به کانادا مهاجرت نمایند.

امتیاز بندی مهاجرت به کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
50
امتیاز بندی مهاجرت به کانادا

یکی از مراحل ورود به کانادا برای مهاجرت و اقامت گذراندن شرایط اکسپرس اینتری است که از سال 2015 در این کشور اجرا می شود. این قانون در سال 2017 اصلاحاتی را پذیرفت و امروز امتیاز بندی مهاجرت به کانادا منجر به اخذ اقامت دائم خواهد شد. نکته ای مهم که با به اجرا گذاشتن اکسپرس اینتری کانادا هویدا شد، این است که امتیازات کاری که قبلا امتیازی معادل 500 را داشت امروزه به 10 و در برخی از مشاغل به 200 رسیده است و این شانس کسانی که برای کار به این کشور مهاجرت می کنند را کاهش داده است.
امتیاز بندی مهاجرت به کانادا بعد از کسب امتیاز 67 اولیه برای ثبت نام اولیه در سایت اداره مهاجرت کانادا برای شرایط اکسپرس اینتری است. پس از آن امتیازات تا سقف 1200 برای افراد در نظر گرفته شده است که به دو بخش 600 امتیازی تقسیم می شود.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
52
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

شما می توانید هنگام سرمایه گذاری در کانادا ، آن را بین ایالات مشارکتی تقسیم کنید. این ایالات از این پروژه ها برای توسعه اقتصاد خود و ایجاد اشتغال برای 5 سال استفاده خواهند کرد. پس از انجام مراحل سرمایه گذاری حدود 24 تا 36 ماه زمان می برد اقامت دائمی کانادا را دریافت نمایید تا به شما و همسر و تمام فرزندان زیر 19 سال شما اجازه ورود به کانادا را دهند. نکته مهم در خصوص این است که در زمان تشکیل پرونده سن فرزندان قفل می شود یعنی در زمان صدور ویزا حتی اگر سن آنها از 19 سال بیشتر باشد همچنان برای دریافت ویزای کانادا واجد شرایط خواهند بود. سرمایه گذاری شما در کانادا تضمین شده است زیرا پس از 5 سال این مبلغ به طور کامل از طریق دولت بازگردانده خواهد شد.
برای دریافت ویزای سرمایه گذاری کانادا و اقدام به مهاجرت از طریق آن، محدودیت سنی و یا میزان تحصیلات و همچنین مدرک زبان وجود ندارد. اما سرمایه گذار و اعضای خانواده ی او باید در شرایط سلامت نسبتا خوبی باشند.

ویزای توریستی کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
45
ویزای توریستی کانادا

سیستم بیومتریک برای متقاضیان ویزای موقت (دیداری، دانشجویی و کار) الزامی است. از تاریخ یازدهم دسامبر 2013 متقاضیان ایرانی ویزای دیداری، دانشجویی و کار بین 14 و 79 سال، ملزم به دادن داده های بیومتریک خود ( اثر انگشت و عکس) می باشند. این سیستم جدید شامل شهروندان 29 کشور و یک منطقه خواهد بود. بعد از عقد قرارداد زمانی توسط سازمان ما برای دادن اطلاعات بیومتریک شما در ترکیه تعیین خواهد شد، که شما می بایست به آنجا مراجعه نمایید. لیست شهرهایی که می توانید این خدمات را انجام دهید به شرح زیر است، البته شرایط ترکیه بهتر است.

نظام آموزشی کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
34
نظام آموزشی کانادا

دوره اول: دوره اول دانشگاهی عموما منجر به بدست آوردن دیپلم کارشناسی (Diplôme de baccalauréat) می شود. این مدرک نشانگر آموزش حداقل 90 واحد درسی است که در شرایط معمول یک دوره سه ساله تمام وقت به طول می انجامد. یک واحد درسی معادل 45 ساعت دوره تئوری یا کار عملی است. برخی برنامه ها بویژه آموزشهای تربیت مدرس، مهندسی و پزشکی شامل واحدهای درسی بیشتر بوده و چهار یا پنج سال به طول می انجامد. تحصیلات کارشناسی منتهی به بازار کار یا ادامه تحصیلات در دوره دوم و سوم دانشگاهی خواهد شد. انواع مختلفی دیپلم کارشناسی وجود دارد: کارشناسی تخصصی، کارشناسی با تخصص اصلی یا فرعی و کارشناسی عمومی.