رزرو وقت مشاوره

مدارک مورد نیاز سفارت برزیل

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
68
مدارک مورد نیاز سفارت برزیل

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی.
مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام‌رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

مدارک مورد نیاز سفارت فنلاند

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
91
مدارک مورد نیاز سفارت فنلاند

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.) ( عکس رتوش شده مورد قبول نمی‌باشد. )

مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
75
مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس ۴.۵ *۳.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
74
مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت کوبا

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
79
مدارک مورد نیاز سفارت کوبا

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف)مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.
 2) 4 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت مکزیک

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
80
مدارک مورد نیاز سفارت مکزیک

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی.
مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود.
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می‌باشد.
داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
2) 3 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت کرواسی

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
80
مدارک مورد نیاز سفارت کرواسی

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس ۴.۵ *۳.۵ رنگی تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
76
مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.
2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت یونان

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
78
مدارک مورد نیاز سفارت یونان

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
ج) نداشتن مهر ورود و خروج(مسافرت) قبرس ترک در گذرنامه فعلی
2) 6 قطعه عکس ۴.۵*۳.۵ رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت کره جنوبی

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
167
مدارک مورد نیاز سفارت کره جنوبی

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
67
مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس ۴.۵*۴.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت مجارستان

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
68
مدارک مورد نیاز سفارت مجارستان

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 3/5 *4/5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت کانادا

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
180
مدارک مورد نیاز سفارت کانادا

1) اصل  گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل یکسال  از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 2  قطعه عکس 4 *6 رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً  از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه

دسته بندی:  ویزا مدارک مورد نیاز
پورمحمد
0
71
مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه
1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس ۴.۵ *۳.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)