مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کانادا

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کانادا

اینکه بتوانید در کانادا امکان کار کردن در زمان تحصیل داشته باشید به عوامل فراوانی بستگی دارد.
دانستن زبان انگلیسی در این امر نقش بسزایی دارد. در کل این کشور بستر مناسبی برای اینکه شما بتوانید در آن کار پیدا کنید دارد.
اگر شما دانشجویی فعال و کوشا باشید حتماً کار پیدا خواهید کرد. باید بگوییم ممکن است نتوانید به‌راحتی کار تخصصی مربوط به رشته خود را انجام دهید. بیشتر کارهایی که دانشجویان می‌توانند انجام دهند خدماتی هستند مثل کار کردن در رستوران.
یکی از کارهایی که استادان در دانشگاه‌ها انجام می‌دهند این است که هزینه‌ای که از سازمان‌ها و شرکت‌ها بابت توسعه و پژوهش دریافت می‌کنند، در ازای پروژه‌های تحقیقاتی دانشجویان به آنها می‌دهند.
درس خواندن در دوره‌های زبان در کشور کانادا برای افرادی که به دریافت ویزای دانشجویی نیاز دارند امکان‌پذیر نیست. معنای آن این است که امکان گرفتن ویزا برای دانشجویان در دوره‌های زبان موجود نیست.

دسته بندی:  ویزا
شرایط ویزای کار در کانادا

شرایط ویزای کار در کانادا

در حالی که مشغول تحصیل کانادا هستید می توانید در این کشور مشغول به کار شوید.
اما در بعضی موارد شما نیاز به مجوز کار دانشجویی دارید. از 1 ژوئن 2014  شما می توانید در خود دانشگاه بدون نیاز به مجوز کار مشغول به کار شوید . حداکثر تا 20 ساعت در هفته می توانید به طور منظم در دوره ی تحصیل تان کار کنید. شما می توانید به طور تمام وقت در تعطیلاتی مثل : تعطیلات زمستانی و تابستانی و تعطیلات بهار مشغول به کار شوید.
برای بعضی از برنامه های آموزشی و علمی، کارآموزی و کسب مهارت و تجربه ی کاری بخشی از برنامه های تحصیلی است. دانشجویان خارجی که مایل به شرکت در دوره های کارآموزی می باشند باید درخواست  مجوز کار  بدهند.
اقامت و کار در کانادا پس از فارغ التحصیل شدن
برای کار در کانادا پس از فارغ التحصیل شدن ، باید برنامه اجازه کار پس از فارغ التحصیل شدن (PGWPP) را درخواست بدهید.
اگر شما بعد از فارغ التحصیل شدن در کانادا بمانید و اقامت دائم دریافت نمائید، یک سری برنامه ها و راه های مختلف وجود دارد که هر کدام مقررات و الزامات خود را دارد.
در صورتی که متقاضی دریافت ویزای کار و مهاجرت به کانادا از طریق کار هستید می توانید با مشاوران آژانس بال طلایی تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.        
دسته بندی:  ویزا
ویزای دانشجویی کانادا

ویزای دانشجویی کانادا

نامه ی اصلی پذیرش از سوی دانشگاه
گذرنامه معتبر
دو قطعه عکس پشت نویسی شده که اخیرأ گرفته شده باشد (در سایز تصویر پاسپورت)
اثبات حمایت مالی در طول تحصیل شما که لازم است نشان دهید امکان پرداخت هزینه های زیر را دارید :
شهریه تحصیلی بیش از  833 دلار کانادا در ماه (برای همه استان ها به جز کبک) یا شهریه تحصیل بیش از 917 دلار کانادا (کبک)
زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا
دسته بندی:  ویزا
چگونه برای سفارت هتل رزرو کنیم

چگونه برای سفارت هتل رزرو کنیم

واچر در واقع سند مالکیت زمانی و علامت قطعی شدن خرید بلیط مشتری است. مشتری با استفاده از مشخصات و شماره واچر بلیط صادر شده می‌تواند به بلیط خریداری شده خود در تمامی سامانه‌های فروش بلیط دسترسی داشته باشد و از خرید بلیط خود اطمینان حاصل کند. مراحل مشاهده واچر برای خرید بلیط و رزرو هتل را اینگونه می‌توان توضیح داد: بعد از انتخاب بلیط هواپیما و خریداری آن، پیامی به ایمیل شما فرستاده می‌شود که این پیام حاوی شماره واچر بلیط یا همان شماره رزرو بلیط خریداری شده شماست.

دسته بندی:  ویزا
دلایل ریجکت شدن ویزای شنگن

دلایل ریجکت شدن ویزای شنگن

tTهر پرونده‌ای که به سفارت کشورهای عضو پیمان شینگن همانند سفارت آلمان، اسپانیا، اتریش و… ارسال می‌شود. توسط آفیسر یا کارگزارهای سفارت به دقت مورد بررسی قرار می‌گیرد ، اگر با وجود دریافت وقت سفارت و ارائه مدارک لازم در مراحل دریافت ویزای شینگن ریجکت شده‌اید، توجه داشته باشید که این پایان راه نیست و نباید به سرعت نا امید شوید! زیرا روش‌هایی وجود دارد که می‌توانید مجدداً مدارک را ارائه کنید و مشکل ریجکت شدن ویزای شینگن را برطرف نمایید.

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
مدارک سفارت های سنگاپور و تایلند

مدارک سفارت های سنگاپور و تایلند

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 4 قطعه عکس 4*6 یا 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)
3) اصل یا کپی واضح از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
مدارک مورد نیاز سفارت مراکش

مدارک مورد نیاز سفارت مراکش

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
مدارک مورد نیاز سفارت آفریقای جنوبی

مدارک مورد نیاز سفارت آفریقای جنوبی

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه
1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی.
مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
مدارک مورد نیاز سفارت چین

مدارک مورد نیاز سفارت چین

1) اصل  گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه­‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن سه صفحه سفید
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.       
2) 4 قطعه عکس 4 *6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد. (ارائه عکس گذرنامه و یا عکس مشابه آن الزامی می‌باشد.)

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
مدارک مورد نیاز سفارت برزیل

مدارک مورد نیاز سفارت برزیل

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی.
مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام‌رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
مدارک مورد نیاز سفارت فنلاند

مدارک مورد نیاز سفارت فنلاند

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.) ( عکس رتوش شده مورد قبول نمی‌باشد. )

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس

مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس ۴.۵ *۳.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
مدارک مورد نیاز سفارت کوبا

مدارک مورد نیاز سفارت کوبا

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف)مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.
 2) 4 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
مدارک مورد نیاز سفارت مکزیک

مدارک مورد نیاز سفارت مکزیک

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی.
مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود.
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می‌باشد.
داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
2) 3 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان