گذرنامه چیست؟

گذرنامه چیست؟

گُذَرنامه یا پاسپورت یکی از مدارک شناسایی رسمی است که از سوی دولت‌ها برای شهروندانشان صادر می‌شود. با این مدرک دولت مربوطه از دیگر دولت‌ها اجازه می‌خواهد تا به شهروندان مربوطه اجازه گذر از یا ورود به خاک آن کشورها را بدهند. به اجازه‌ای که به این منظور از دیگر دولت‌ها گرفته می‌شود روادید یا ویزا گفته می‌شود.

دسته بندی:  مقالات مفید
تحصیل در کانادا قسمت دوم

تحصیل در کانادا قسمت دوم

تحصیل در کانادا تا مقطع دیپلم به صورت اجباری می باشد که دانش آموزان بعداز گذراندن این 12 سال تحصیلی موفق به اخذ مدرک دیپلم می شوند و می توانند وارد دانشگاه شوند بنابراین فرد برای ادامه تحصیل می بایست شرایط اخذ پذیرش در این دانشگاه ها را داشته باشد. در کالج ها رشته های کاربردی و فنی و حرفه ای تدریس میشود و زبان تحصیل آنان انگلیسی نیز می باشد در واقع تحصیل در کانادا در این مقطع به زبان انگلیسی میباشد و در پایان به دانشجویان مدرک فارغ التحصیلی کالج داده میشود. دراین دانشگاه ها مقاطع کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکترا گذرانده میشود و مدرک علمی دانشگاه به دانشجویان اعطا می شود.

دسته بندی:  ویزا
 مدرک زبان برای تحصیل در کانادا

مدرک زبان برای تحصیل در کانادا

ارائه کلیه مدارک تحصیلی از جمله مدرک لیسانس وریز نمرات و اگر مقطع فوق لیسانس را در ایران گذرانده اید و یا در حال خواندن ان هستید هر مدرکی که در خصوص آن هست از جمله ریز نمرات و یا ارائه ی مدرک آن ضروری است . در این مرحله نیز باید تمام مدارک خود را به زبان انگلیسی و یا فرانسوی ترجمه کنید .
و اما مدرک زبان که اکثرا نمره ی حداقلی کسب شده در آزمون آیلتس است و بعضا برخی دانشگاهها مدرک و نتیجه ی آزمون را از خود مرکز دریافت می کنند که در این زمینه باید بسته به شرایط خاص دانشگاه مورد نظر ، تحقیقاتی صورت گیرد.

دسته بندی:  ویزا
همه چیز درباره کانادا و مهاجرت به کشور کانادا

همه چیز درباره کانادا و مهاجرت به کشور کانادا

کانادا شمالی ترین کشور قاره ی آمریکا و دومین کشور بزرگ جهان است که از شمال به اقیانوس منجمد شمالی، از شرق به اقیانوس اطلس، از غرب به اقیانوس آرام و از جنوب به کشور آمریکا منتهی می شود. مساحت کلی کشور کانادا ۹٫۹۸۴٫۶۴۰ کیلو متر مربع می باشد. از نگاهی دیگر کشور کانادا ۶ برابر ایران و ۴۰ برابر کشور انگلیس است.

دسته بندی:  ویزا
تعطیلات عید کانادا

تعطیلات عید کانادا

یکی از مهمترین نشانه های رسیدن روز سال نو خاموش کردن شومینه ها در نیمه شب 31 دسامبر است.در شهرهای بزرگ چون تورنتو نمایشهای دیدنی شومینه ها بطور همگانی همراه با موسیقی برگزار میشود.
دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان کانادا
دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا

دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا

در واقع ریجکت یا همان مردود شدن ویزا به دلایل مختلف می تواند رخ دهد. در این مطلب قصد داریم دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا را بررسی کنیم و توضیح دهیم رعایت چه نکاتی می تواند شانس شما را برای دریافت ویزای کانادا افزایش دهد. بنابراین فرقی نمی کند که از قبل درخواست داده باشید و یا اینکه هم اکنون قصد ارائه درخواست ویزا دارید، مطالعه این مطلب می تواند از تکرار اشتباهات جلوگیری کند و شانس شما را برای دریافت ویزا افزایش دهد.

دسته بندی:  ویزا
تورم در کانادا

تورم در کانادا

اوایل تابستان امسال ، بانک مرکزی کانادا پیش بینی کرده بود که تورم تا 2.5 درصد افزایش یابد اما به علت عواملی هرچند مقطعی مانند افزایش قیمت بنزین، تورم سالانه کشور افزایش یافت.
افزایش 25درصدی بهای سوخت در کانادا باعث شده است تا تورم این کشور به سطح بی سابقه ای از سال 2011برسد.

دسته بندی:  ویزا
 کار در کانادا

کار در کانادا

مشکلات کاریابی در کانادا

دولت کانادا مانند هر کشور دیگری برای شما کار پیدا نمی کند ولی برنامه هایی دارد که در کاریابی به شما کمک کند. هر کسی به شما درمورد پیدا کردن کار پیشنهاد دریافت پول داد، قبول نکنید زیرا کاری بی فایده است.
دسته بندی:  ویزا
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری قسمت دوم

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری قسمت دوم

شما می توانید هنگام سرمایه گذاری در کانادا ، آن را بین ایالات مشارکتی تقسیم کنید. این ایالات از این پروژه ها برای توسعه اقتصاد خود و ایجاد اشتغال برای 5 سال استفاده خواهند کرد. پس از انجام مراحل سرمایه گذاری حدود 24 تا 36 ماه زمان می برد اقامت دائمی کانادا را دریافت نمایید تا به شما و همسر و تمام فرزندان زیر 19 سال شما اجازه ورود به کانادا را دهند. نکته مهم در خصوص این است که در زمان تشکیل پرونده سن فرزندان قفل می شود یعنی در زمان صدور ویزا حتی اگر سن آنها از 19 سال بیشتر باشد همچنان برای دریافت ویزای کانادا واجد شرایط خواهند بود. سرمایه گذاری شما در کانادا تضمین شده است زیرا پس از 5 سال این مبلغ به طور کامل از طریق دولت بازگردانده خواهد شد.

دسته بندی:  ویزا
دانشگاه برتر کانادا

دانشگاه برتر کانادا

دانشگاه دالهاوزی Dalhousie University
دانشگاه لاوال Laval University
دانشگاه اچ ای سی مونترال (Montréal School of Higher Commercial Studies (HEC Montréal
دانشگاه مک گیل McGill University
دانشگاه مک مستر McMaster University
دانشگاه کوئینز Queen’s University

دسته بندی:  ویزا
مقاطع تحصیلی در کشور کانادا

مقاطع تحصیلی در کشور کانادا

دوره کالج در کانادا

دوره های کالج دوره هایی هستند که بیشتر روی مهارت های کاربردی و مربوط به بازار کار تمرکز دارند. این دوره ها در کشور کانادا بسیار پر استقبال بوده و شمار زیادی از دانشجویان کانادایی و بین المللی در این دوره ها تحصیل میکنند. شرایط ورود به دوره های کالج در کانادا، نسبت به دانشگاه ها ساده تر بوده ولی دریافت ویزای دانشجویی از طریق ثبت نام در کالج کانادایی کمی پر ریسک بوده و باید تمامی حوانب را سنجیده و سپس عمل کنید. ویزا موندیال نماینده تمامی کالج های کانادا بوده و در خصوص اخذ ویزای تحصیلی از طریق کالج های کانادا کاملا تخصصی عمل میکند. انتخاب نوع دوره و نوع کالج در اخذ اقامت دائم پس از تحصیل در کانادا بسیار حائز اهیمت میباشد.
دسته بندی:  ویزا
سازمان های کانادایی برای ویزای استارت آپ

سازمان های کانادایی برای ویزای استارت آپ

برنامه ویزای استارت آپ کانادا(Start-Up Visa program) کشور کانادا، قابلیت و پتانسیل های راه اندازی شرکت های تازه بنیان را دارد و به همین خاطر به دنبال جذب نیروهای کارآفرین در کشورش است. کارآفرینان می توانند با تولید طرح های خلاق و نوآورانه در سطح دنیا ایجاد رقابت کنند و به واسطه راه اندازی طرح های نو، شغل های جدید ایجاد کنند. اگر کارآفرینان بتوانند حمایت سازمان های کانادایی را به کسب و کار خود جلب کنند، می توانند از طریق برنامه ویزای استارت آپ به کانادا مهاجرت نمایند.

دسته بندی:  ویزا
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری قسمت اول

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری قسمت اول

شما می توانید هنگام سرمایه گذاری در کانادا ، آن را بین ایالات مشارکتی تقسیم کنید. این ایالات از این پروژه ها برای توسعه اقتصاد خود و ایجاد اشتغال برای 5 سال استفاده خواهند کرد. پس از انجام مراحل سرمایه گذاری حدود 24 تا 36 ماه زمان می برد اقامت دائمی کانادا را دریافت نمایید تا به شما و همسر و تمام فرزندان زیر 19 سال شما اجازه ورود به کانادا را دهند. نکته مهم در خصوص این است که در زمان تشکیل پرونده سن فرزندان قفل می شود یعنی در زمان صدور ویزا حتی اگر سن آنها از 19 سال بیشتر باشد همچنان برای دریافت ویزای کانادا واجد شرایط خواهند بود. سرمایه گذاری شما در کانادا تضمین شده است زیرا پس از 5 سال این مبلغ به طور کامل از طریق دولت بازگردانده خواهد شد.
برای دریافت ویزای سرمایه گذاری کانادا و اقدام به مهاجرت از طریق آن، محدودیت سنی و یا میزان تحصیلات و همچنین مدرک زبان وجود ندارد. اما سرمایه گذار و اعضای خانواده ی او باید در شرایط سلامت نسبتا خوبی باشند.
دسته بندی:  ویزا
نظام آموزشی کانادا

نظام آموزشی کانادا

دوره اول: دوره اول دانشگاهی عموما منجر به بدست آوردن دیپلم کارشناسی (Diplôme de baccalauréat) می شود. این مدرک نشانگر آموزش حداقل 90 واحد درسی است که در شرایط معمول یک دوره سه ساله تمام وقت به طول می انجامد. یک واحد درسی معادل 45 ساعت دوره تئوری یا کار عملی است. برخی برنامه ها بویژه آموزشهای تربیت مدرس، مهندسی و پزشکی شامل واحدهای درسی بیشتر بوده و چهار یا پنج سال به طول می انجامد. تحصیلات کارشناسی منتهی به بازار کار یا ادامه تحصیلات در دوره دوم و سوم دانشگاهی خواهد شد. انواع مختلفی دیپلم کارشناسی وجود دارد: کارشناسی تخصصی، کارشناسی با تخصص اصلی یا فرعی و کارشناسی عمومی.

دسته بندی:  ویزا
مدرک اخذ پذیرش دانشگاه در کانادا

مدرک اخذ پذیرش دانشگاه در کانادا

معمولا تمامی دانشگاه های کانادا در دو فصل پاییز و بهار اقدام به پذیرش دانشجو می کنند. پس اگر قصد دارید تا پاییز سال دیگر پشت نیمکت های دانشگاه های کانادا بنشینید باید تا قبل از پایان یافتن سال جاری مدارک خود را تکمیل نموده باشید. در برخی موارد دانشجویان در زمان تکمیل مدارک در حال تحصیل می باشند و هنوز فارغ التحصیل نشده اند اما مشکلی وجود ندارد دانشگاه به شما این اجازه را می دهد که در زمان شروع تحصیل یا حتی بعد از آن مدرک پایان دوره ی تحصیلی خود را به دانشگاه ارائه دهید. پس در زمان ارسال مدارک و اخذ پذیزش لازم نیست تا حتما فارغ التحصیل شده باشید.

دسته بندی:  ویزا