رزرو وقت مشاوره

دانشگاه برتر کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
82
دانشگاه برتر کانادا

دانشگاه دالهاوزی Dalhousie University
دانشگاه لاوال Laval University
دانشگاه اچ ای سی مونترال (Montréal School of Higher Commercial Studies (HEC Montréal
دانشگاه مک گیل McGill University
دانشگاه مک مستر McMaster University
دانشگاه کوئینز Queen’s University

مقاطع تحصیلی در کشور کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
96
مقاطع تحصیلی در کشور کانادا

دوره کالج در کانادا

دوره های کالج دوره هایی هستند که بیشتر روی مهارت های کاربردی و مربوط به بازار کار تمرکز دارند. این دوره ها در کشور کانادا بسیار پر استقبال بوده و شمار زیادی از دانشجویان کانادایی و بین المللی در این دوره ها تحصیل میکنند. شرایط ورود به دوره های کالج در کانادا، نسبت به دانشگاه ها ساده تر بوده ولی دریافت ویزای دانشجویی از طریق ثبت نام در کالج کانادایی کمی پر ریسک بوده و باید تمامی حوانب را سنجیده و سپس عمل کنید. ویزا موندیال نماینده تمامی کالج های کانادا بوده و در خصوص اخذ ویزای تحصیلی از طریق کالج های کانادا کاملا تخصصی عمل میکند. انتخاب نوع دوره و نوع کالج در اخذ اقامت دائم پس از تحصیل در کانادا بسیار حائز اهیمت میباشد.

سازمان های کانادایی برای ویزای استارت آپ

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
85
سازمان های کانادایی برای ویزای استارت آپ

برنامه ویزای استارت آپ کانادا(Start-Up Visa program) کشور کانادا، قابلیت و پتانسیل های راه اندازی شرکت های تازه بنیان را دارد و به همین خاطر به دنبال جذب نیروهای کارآفرین در کشورش است. کارآفرینان می توانند با تولید طرح های خلاق و نوآورانه در سطح دنیا ایجاد رقابت کنند و به واسطه راه اندازی طرح های نو، شغل های جدید ایجاد کنند. اگر کارآفرینان بتوانند حمایت سازمان های کانادایی را به کسب و کار خود جلب کنند، می توانند از طریق برنامه ویزای استارت آپ به کانادا مهاجرت نمایند.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
90
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

شما می توانید هنگام سرمایه گذاری در کانادا ، آن را بین ایالات مشارکتی تقسیم کنید. این ایالات از این پروژه ها برای توسعه اقتصاد خود و ایجاد اشتغال برای 5 سال استفاده خواهند کرد. پس از انجام مراحل سرمایه گذاری حدود 24 تا 36 ماه زمان می برد اقامت دائمی کانادا را دریافت نمایید تا به شما و همسر و تمام فرزندان زیر 19 سال شما اجازه ورود به کانادا را دهند. نکته مهم در خصوص این است که در زمان تشکیل پرونده سن فرزندان قفل می شود یعنی در زمان صدور ویزا حتی اگر سن آنها از 19 سال بیشتر باشد همچنان برای دریافت ویزای کانادا واجد شرایط خواهند بود. سرمایه گذاری شما در کانادا تضمین شده است زیرا پس از 5 سال این مبلغ به طور کامل از طریق دولت بازگردانده خواهد شد.
برای دریافت ویزای سرمایه گذاری کانادا و اقدام به مهاجرت از طریق آن، محدودیت سنی و یا میزان تحصیلات و همچنین مدرک زبان وجود ندارد. اما سرمایه گذار و اعضای خانواده ی او باید در شرایط سلامت نسبتا خوبی باشند.

نظام آموزشی کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
63
نظام آموزشی کانادا

دوره اول: دوره اول دانشگاهی عموما منجر به بدست آوردن دیپلم کارشناسی (Diplôme de baccalauréat) می شود. این مدرک نشانگر آموزش حداقل 90 واحد درسی است که در شرایط معمول یک دوره سه ساله تمام وقت به طول می انجامد. یک واحد درسی معادل 45 ساعت دوره تئوری یا کار عملی است. برخی برنامه ها بویژه آموزشهای تربیت مدرس، مهندسی و پزشکی شامل واحدهای درسی بیشتر بوده و چهار یا پنج سال به طول می انجامد. تحصیلات کارشناسی منتهی به بازار کار یا ادامه تحصیلات در دوره دوم و سوم دانشگاهی خواهد شد. انواع مختلفی دیپلم کارشناسی وجود دارد: کارشناسی تخصصی، کارشناسی با تخصص اصلی یا فرعی و کارشناسی عمومی.

مدرک اخذ پذیرش دانشگاه در کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
64
مدرک اخذ پذیرش دانشگاه در کانادا

معمولا تمامی دانشگاه های کانادا در دو فصل پاییز و بهار اقدام به پذیرش دانشجو می کنند. پس اگر قصد دارید تا پاییز سال دیگر پشت نیمکت های دانشگاه های کانادا بنشینید باید تا قبل از پایان یافتن سال جاری مدارک خود را تکمیل نموده باشید. در برخی موارد دانشجویان در زمان تکمیل مدارک در حال تحصیل می باشند و هنوز فارغ التحصیل نشده اند اما مشکلی وجود ندارد دانشگاه به شما این اجازه را می دهد که در زمان شروع تحصیل یا حتی بعد از آن مدرک پایان دوره ی تحصیلی خود را به دانشگاه ارائه دهید. پس در زمان ارسال مدارک و اخذ پذیزش لازم نیست تا حتما فارغ التحصیل شده باشید.

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
58
مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کانادا

اینکه بتوانید در کانادا امکان کار کردن در زمان تحصیل داشته باشید به عوامل فراوانی بستگی دارد.
دانستن زبان انگلیسی در این امر نقش بسزایی دارد. در کل این کشور بستر مناسبی برای اینکه شما بتوانید در آن کار پیدا کنید دارد.
اگر شما دانشجویی فعال و کوشا باشید حتماً کار پیدا خواهید کرد. باید بگوییم ممکن است نتوانید به‌راحتی کار تخصصی مربوط به رشته خود را انجام دهید. بیشتر کارهایی که دانشجویان می‌توانند انجام دهند خدماتی هستند مثل کار کردن در رستوران.
یکی از کارهایی که استادان در دانشگاه‌ها انجام می‌دهند این است که هزینه‌ای که از سازمان‌ها و شرکت‌ها بابت توسعه و پژوهش دریافت می‌کنند، در ازای پروژه‌های تحقیقاتی دانشجویان به آنها می‌دهند.
درس خواندن در دوره‌های زبان در کشور کانادا برای افرادی که به دریافت ویزای دانشجویی نیاز دارند امکان‌پذیر نیست. معنای آن این است که امکان گرفتن ویزا برای دانشجویان در دوره‌های زبان موجود نیست.

شرایط ویزای کار در کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
69
شرایط ویزای کار در کانادا

در حالی که مشغول تحصیل کانادا هستید می توانید در این کشور مشغول به کار شوید.
اما در بعضی موارد شما نیاز به مجوز کار دانشجویی دارید. از 1 ژوئن 2014  شما می توانید در خود دانشگاه بدون نیاز به مجوز کار مشغول به کار شوید . حداکثر تا 20 ساعت در هفته می توانید به طور منظم در دوره ی تحصیل تان کار کنید. شما می توانید به طور تمام وقت در تعطیلاتی مثل : تعطیلات زمستانی و تابستانی و تعطیلات بهار مشغول به کار شوید.
برای بعضی از برنامه های آموزشی و علمی، کارآموزی و کسب مهارت و تجربه ی کاری بخشی از برنامه های تحصیلی است. دانشجویان خارجی که مایل به شرکت در دوره های کارآموزی می باشند باید درخواست  مجوز کار  بدهند.
اقامت و کار در کانادا پس از فارغ التحصیل شدن
برای کار در کانادا پس از فارغ التحصیل شدن ، باید برنامه اجازه کار پس از فارغ التحصیل شدن (PGWPP) را درخواست بدهید.
اگر شما بعد از فارغ التحصیل شدن در کانادا بمانید و اقامت دائم دریافت نمائید، یک سری برنامه ها و راه های مختلف وجود دارد که هر کدام مقررات و الزامات خود را دارد.
در صورتی که متقاضی دریافت ویزای کار و مهاجرت به کانادا از طریق کار هستید می توانید با مشاوران آژانس بال طلایی تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.        

ویزای دانشجویی کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
70
ویزای دانشجویی کانادا

نامه ی اصلی پذیرش از سوی دانشگاه
گذرنامه معتبر
دو قطعه عکس پشت نویسی شده که اخیرأ گرفته شده باشد (در سایز تصویر پاسپورت)
اثبات حمایت مالی در طول تحصیل شما که لازم است نشان دهید امکان پرداخت هزینه های زیر را دارید :
شهریه تحصیلی بیش از  833 دلار کانادا در ماه (برای همه استان ها به جز کبک) یا شهریه تحصیل بیش از 917 دلار کانادا (کبک)
زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا

چگونه برای سفارت هتل رزرو کنیم

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
75
چگونه برای سفارت هتل رزرو کنیم

واچر در واقع سند مالکیت زمانی و علامت قطعی شدن خرید بلیط مشتری است. مشتری با استفاده از مشخصات و شماره واچر بلیط صادر شده می‌تواند به بلیط خریداری شده خود در تمامی سامانه‌های فروش بلیط دسترسی داشته باشد و از خرید بلیط خود اطمینان حاصل کند. مراحل مشاهده واچر برای خرید بلیط و رزرو هتل را اینگونه می‌توان توضیح داد: بعد از انتخاب بلیط هواپیما و خریداری آن، پیامی به ایمیل شما فرستاده می‌شود که این پیام حاوی شماره واچر بلیط یا همان شماره رزرو بلیط خریداری شده شماست.

دلایل ریجکت شدن ویزای شنگن

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
1
3.7k
دلایل ریجکت شدن ویزای شنگن

tTهر پرونده‌ای که به سفارت کشورهای عضو پیمان شینگن همانند سفارت آلمان، اسپانیا، اتریش و… ارسال می‌شود. توسط آفیسر یا کارگزارهای سفارت به دقت مورد بررسی قرار می‌گیرد ، اگر با وجود دریافت وقت سفارت و ارائه مدارک لازم در مراحل دریافت ویزای شینگن ریجکت شده‌اید، توجه داشته باشید که این پایان راه نیست و نباید به سرعت نا امید شوید! زیرا روش‌هایی وجود دارد که می‌توانید مجدداً مدارک را ارائه کنید و مشکل ریجکت شدن ویزای شینگن را برطرف نمایید.

مدارک سفارت های سنگاپور و تایلند

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
75
مدارک سفارت های سنگاپور و تایلند

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 4 قطعه عکس 4*6 یا 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)
3) اصل یا کپی واضح از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

مدارک مورد نیاز سفارت مراکش

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
74
مدارک مورد نیاز سفارت مراکش

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

مدارک مورد نیاز سفارت آفریقای جنوبی

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
83
مدارک مورد نیاز سفارت آفریقای جنوبی

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه
1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی.
مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

مدارک مورد نیاز سفارت چین

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان
پورمحمد
0
82
مدارک مورد نیاز سفارت چین

1) اصل  گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه­‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن سه صفحه سفید
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.       
2) 4 قطعه عکس 4 *6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد. (ارائه عکس گذرنامه و یا عکس مشابه آن الزامی می‌باشد.)