رزرو وقت مشاوره

همه چیز درباره کانادا و مهاجرت به کشور کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
171
همه چیز درباره کانادا و مهاجرت به کشور کانادا

کانادا شمالی ترین کشور قاره ی آمریکا و دومین کشور بزرگ جهان است که از شمال به اقیانوس منجمد شمالی، از شرق به اقیانوس اطلس، از غرب به اقیانوس آرام و از جنوب به کشور آمریکا منتهی می شود. مساحت کلی کشور کانادا ۹٫۹۸۴٫۶۴۰ کیلو متر مربع می باشد. از نگاهی دیگر کشور کانادا ۶ برابر ایران و ۴۰ برابر کشور انگلیس است.

تعطیلات عید کانادا

دسته بندی:  اماکن دیدنی جهان کانادا
پورمحمد
0
184
تعطیلات عید کانادا

یکی از مهمترین نشانه های رسیدن روز سال نو خاموش کردن شومینه ها در نیمه شب 31 دسامبر است.در شهرهای بزرگ چون تورنتو نمایشهای دیدنی شومینه ها بطور همگانی همراه با موسیقی برگزار میشود.

دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
657
دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا

در واقع ریجکت یا همان مردود شدن ویزا به دلایل مختلف می تواند رخ دهد. در این مطلب قصد داریم دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا را بررسی کنیم و توضیح دهیم رعایت چه نکاتی می تواند شانس شما را برای دریافت ویزای کانادا افزایش دهد. بنابراین فرقی نمی کند که از قبل درخواست داده باشید و یا اینکه هم اکنون قصد ارائه درخواست ویزا دارید، مطالعه این مطلب می تواند از تکرار اشتباهات جلوگیری کند و شانس شما را برای دریافت ویزا افزایش دهد.

تورم در کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
165
تورم در کانادا

اوایل تابستان امسال ، بانک مرکزی کانادا پیش بینی کرده بود که تورم تا 2.5 درصد افزایش یابد اما به علت عواملی هرچند مقطعی مانند افزایش قیمت بنزین، تورم سالانه کشور افزایش یافت.
افزایش 25درصدی بهای سوخت در کانادا باعث شده است تا تورم این کشور به سطح بی سابقه ای از سال 2011برسد.

کار در کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
171
 کار در کانادا

مشکلات کاریابی در کانادا

دولت کانادا مانند هر کشور دیگری برای شما کار پیدا نمی کند ولی برنامه هایی دارد که در کاریابی به شما کمک کند. هر کسی به شما درمورد پیدا کردن کار پیشنهاد دریافت پول داد، قبول نکنید زیرا کاری بی فایده است.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
165
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

شما می توانید هنگام سرمایه گذاری در کانادا ، آن را بین ایالات مشارکتی تقسیم کنید. این ایالات از این پروژه ها برای توسعه اقتصاد خود و ایجاد اشتغال برای 5 سال استفاده خواهند کرد. پس از انجام مراحل سرمایه گذاری حدود 24 تا 36 ماه زمان می برد اقامت دائمی کانادا را دریافت نمایید تا به شما و همسر و تمام فرزندان زیر 19 سال شما اجازه ورود به کانادا را دهند. نکته مهم در خصوص این است که در زمان تشکیل پرونده سن فرزندان قفل می شود یعنی در زمان صدور ویزا حتی اگر سن آنها از 19 سال بیشتر باشد همچنان برای دریافت ویزای کانادا واجد شرایط خواهند بود. سرمایه گذاری شما در کانادا تضمین شده است زیرا پس از 5 سال این مبلغ به طور کامل از طریق دولت بازگردانده خواهد شد.

دانشگاه برتر کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
166
دانشگاه برتر کانادا

دانشگاه دالهاوزی Dalhousie University
دانشگاه لاوال Laval University
دانشگاه اچ ای سی مونترال (Montréal School of Higher Commercial Studies (HEC Montréal
دانشگاه مک گیل McGill University
دانشگاه مک مستر McMaster University
دانشگاه کوئینز Queen’s University

مقاطع تحصیلی در کشور کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
231
مقاطع تحصیلی در کشور کانادا

دوره کالج در کانادا

دوره های کالج دوره هایی هستند که بیشتر روی مهارت های کاربردی و مربوط به بازار کار تمرکز دارند. این دوره ها در کشور کانادا بسیار پر استقبال بوده و شمار زیادی از دانشجویان کانادایی و بین المللی در این دوره ها تحصیل میکنند. شرایط ورود به دوره های کالج در کانادا، نسبت به دانشگاه ها ساده تر بوده ولی دریافت ویزای دانشجویی از طریق ثبت نام در کالج کانادایی کمی پر ریسک بوده و باید تمامی حوانب را سنجیده و سپس عمل کنید. ویزا موندیال نماینده تمامی کالج های کانادا بوده و در خصوص اخذ ویزای تحصیلی از طریق کالج های کانادا کاملا تخصصی عمل میکند. انتخاب نوع دوره و نوع کالج در اخذ اقامت دائم پس از تحصیل در کانادا بسیار حائز اهیمت میباشد.

سازمان های کانادایی برای ویزای استارت آپ

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
159
سازمان های کانادایی برای ویزای استارت آپ

برنامه ویزای استارت آپ کانادا(Start-Up Visa program) کشور کانادا، قابلیت و پتانسیل های راه اندازی شرکت های تازه بنیان را دارد و به همین خاطر به دنبال جذب نیروهای کارآفرین در کشورش است. کارآفرینان می توانند با تولید طرح های خلاق و نوآورانه در سطح دنیا ایجاد رقابت کنند و به واسطه راه اندازی طرح های نو، شغل های جدید ایجاد کنند. اگر کارآفرینان بتوانند حمایت سازمان های کانادایی را به کسب و کار خود جلب کنند، می توانند از طریق برنامه ویزای استارت آپ به کانادا مهاجرت نمایند.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
175
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

شما می توانید هنگام سرمایه گذاری در کانادا ، آن را بین ایالات مشارکتی تقسیم کنید. این ایالات از این پروژه ها برای توسعه اقتصاد خود و ایجاد اشتغال برای 5 سال استفاده خواهند کرد. پس از انجام مراحل سرمایه گذاری حدود 24 تا 36 ماه زمان می برد اقامت دائمی کانادا را دریافت نمایید تا به شما و همسر و تمام فرزندان زیر 19 سال شما اجازه ورود به کانادا را دهند. نکته مهم در خصوص این است که در زمان تشکیل پرونده سن فرزندان قفل می شود یعنی در زمان صدور ویزا حتی اگر سن آنها از 19 سال بیشتر باشد همچنان برای دریافت ویزای کانادا واجد شرایط خواهند بود. سرمایه گذاری شما در کانادا تضمین شده است زیرا پس از 5 سال این مبلغ به طور کامل از طریق دولت بازگردانده خواهد شد.
برای دریافت ویزای سرمایه گذاری کانادا و اقدام به مهاجرت از طریق آن، محدودیت سنی و یا میزان تحصیلات و همچنین مدرک زبان وجود ندارد. اما سرمایه گذار و اعضای خانواده ی او باید در شرایط سلامت نسبتا خوبی باشند.

نظام آموزشی کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
124
نظام آموزشی کانادا

دوره اول: دوره اول دانشگاهی عموما منجر به بدست آوردن دیپلم کارشناسی (Diplôme de baccalauréat) می شود. این مدرک نشانگر آموزش حداقل 90 واحد درسی است که در شرایط معمول یک دوره سه ساله تمام وقت به طول می انجامد. یک واحد درسی معادل 45 ساعت دوره تئوری یا کار عملی است. برخی برنامه ها بویژه آموزشهای تربیت مدرس، مهندسی و پزشکی شامل واحدهای درسی بیشتر بوده و چهار یا پنج سال به طول می انجامد. تحصیلات کارشناسی منتهی به بازار کار یا ادامه تحصیلات در دوره دوم و سوم دانشگاهی خواهد شد. انواع مختلفی دیپلم کارشناسی وجود دارد: کارشناسی تخصصی، کارشناسی با تخصص اصلی یا فرعی و کارشناسی عمومی.

مدرک اخذ پذیرش دانشگاه در کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
110
مدرک اخذ پذیرش دانشگاه در کانادا

معمولا تمامی دانشگاه های کانادا در دو فصل پاییز و بهار اقدام به پذیرش دانشجو می کنند. پس اگر قصد دارید تا پاییز سال دیگر پشت نیمکت های دانشگاه های کانادا بنشینید باید تا قبل از پایان یافتن سال جاری مدارک خود را تکمیل نموده باشید. در برخی موارد دانشجویان در زمان تکمیل مدارک در حال تحصیل می باشند و هنوز فارغ التحصیل نشده اند اما مشکلی وجود ندارد دانشگاه به شما این اجازه را می دهد که در زمان شروع تحصیل یا حتی بعد از آن مدرک پایان دوره ی تحصیلی خود را به دانشگاه ارائه دهید. پس در زمان ارسال مدارک و اخذ پذیزش لازم نیست تا حتما فارغ التحصیل شده باشید.

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
118
مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کانادا

اینکه بتوانید در کانادا امکان کار کردن در زمان تحصیل داشته باشید به عوامل فراوانی بستگی دارد.
دانستن زبان انگلیسی در این امر نقش بسزایی دارد. در کل این کشور بستر مناسبی برای اینکه شما بتوانید در آن کار پیدا کنید دارد.
اگر شما دانشجویی فعال و کوشا باشید حتماً کار پیدا خواهید کرد. باید بگوییم ممکن است نتوانید به‌راحتی کار تخصصی مربوط به رشته خود را انجام دهید. بیشتر کارهایی که دانشجویان می‌توانند انجام دهند خدماتی هستند مثل کار کردن در رستوران.
یکی از کارهایی که استادان در دانشگاه‌ها انجام می‌دهند این است که هزینه‌ای که از سازمان‌ها و شرکت‌ها بابت توسعه و پژوهش دریافت می‌کنند، در ازای پروژه‌های تحقیقاتی دانشجویان به آنها می‌دهند.
درس خواندن در دوره‌های زبان در کشور کانادا برای افرادی که به دریافت ویزای دانشجویی نیاز دارند امکان‌پذیر نیست. معنای آن این است که امکان گرفتن ویزا برای دانشجویان در دوره‌های زبان موجود نیست.

شرایط ویزای کار در کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
127
شرایط ویزای کار در کانادا

در حالی که مشغول تحصیل کانادا هستید می توانید در این کشور مشغول به کار شوید.
اما در بعضی موارد شما نیاز به مجوز کار دانشجویی دارید. از 1 ژوئن 2014  شما می توانید در خود دانشگاه بدون نیاز به مجوز کار مشغول به کار شوید . حداکثر تا 20 ساعت در هفته می توانید به طور منظم در دوره ی تحصیل تان کار کنید. شما می توانید به طور تمام وقت در تعطیلاتی مثل : تعطیلات زمستانی و تابستانی و تعطیلات بهار مشغول به کار شوید.
برای بعضی از برنامه های آموزشی و علمی، کارآموزی و کسب مهارت و تجربه ی کاری بخشی از برنامه های تحصیلی است. دانشجویان خارجی که مایل به شرکت در دوره های کارآموزی می باشند باید درخواست  مجوز کار  بدهند.
اقامت و کار در کانادا پس از فارغ التحصیل شدن
برای کار در کانادا پس از فارغ التحصیل شدن ، باید برنامه اجازه کار پس از فارغ التحصیل شدن (PGWPP) را درخواست بدهید.
اگر شما بعد از فارغ التحصیل شدن در کانادا بمانید و اقامت دائم دریافت نمائید، یک سری برنامه ها و راه های مختلف وجود دارد که هر کدام مقررات و الزامات خود را دارد.
در صورتی که متقاضی دریافت ویزای کار و مهاجرت به کانادا از طریق کار هستید می توانید با مشاوران آژانس بال طلایی تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.        

ویزای دانشجویی کانادا

دسته بندی:  ویزا
پورمحمد
0
142
ویزای دانشجویی کانادا

نامه ی اصلی پذیرش از سوی دانشگاه
گذرنامه معتبر
دو قطعه عکس پشت نویسی شده که اخیرأ گرفته شده باشد (در سایز تصویر پاسپورت)
اثبات حمایت مالی در طول تحصیل شما که لازم است نشان دهید امکان پرداخت هزینه های زیر را دارید :
شهریه تحصیلی بیش از  833 دلار کانادا در ماه (برای همه استان ها به جز کبک) یا شهریه تحصیل بیش از 917 دلار کانادا (کبک)
زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا