رزرو وقت مشاوره

مدارک مورد نیاز سفارت مراکش

مدارک مورد نیاز سفارت مراکش

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)
3) اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.
4) اصل گواهی حساب بانکی و گواهی تمکن با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر  دو هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.
* باید حداقل موجودی حساب و گواهی تمکن برای هر نفر 300،000،000 ريال باشد.
5) اصل و ترجمه مدارک شغلی:
پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان و کارت نظام پزشکی (پروانه دائم پزشکی اختیاری است)
وکلا: پروانه وکالت.
مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، (سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است)
بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق (سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است)
در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق (سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است)
دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل
* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
6) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌­کنند، رضایت­‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.
7) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار.
تکمیل فرم مشخصات فردی
اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.
چک رمزدار یا ضمانت­‌نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.
لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.
لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی است.

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه


دیدگاه ها