رزرو وقت مشاوره

مدارک مورد نیاز سفارت چین

مدارک مورد نیاز سفارت چین

1) اصل  گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه­‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن سه صفحه سفید
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.       
2) 4 قطعه عکس 4 *6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد. (ارائه عکس گذرنامه و یا عکس مشابه آن الزامی می‌باشد.)
3) گواهی تمکن به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک
* باید حداقل موجودی سپرده برای هر نفر 400.000.000 ريال باشد.
4) اصل شناسنامه برای کسانی که مدارک مالی ارائه می دهند.
*تکمیل فرم مشخصات فردی بصورت کامل و دقیق
لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.


دیدگاه ها